Piratenpak / piratenkostuum kopen bij Carnavalsland

Aaarhhg! Welkom op onze piratenboot! Als je op zoek bent naar een stoer piratenpak, dan zit je bij Carnavalsland helemaal goed. Of je nu een piratenpak zoekt voor Carnaval of voor een themafeest, voor jong of voor oud, op deze pagina hebben we ze allemaal staan. We hebben een piratenpak voor ieder budget, dus voor ieder wat wils. Kijk dus rustig even rond en zoek het piratenpak uit wat bij je past.

1 tot 36 van de 174

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

1 tot 36 van de 174

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Ruime voorraad Piratenkostuums bij Carnavalsland

Bij Carnavalsland hebben we alle piratenpakken op voorraad. Wat dacht je van het piratenpak Johnnie voor heren? Ook voor accessoires zit je bij ons goed. Wij hebben bijvoorbeeld ook wanddeco's, vlaggenlijnen en gevelvlaggen om je piratenfeest aan te kleden. Ook voor een kinderfeestje hebben wij piraten artikelen, wat dacht je van feestzakjes, servetten of ballonnen. En natuurlijk de uitnodigingen om je te zorgen dat de gasten wel weten dat er een stoer piratenfeest gepland staat.

Je piraten kostuum helemaal afmaken

Als je je piraten kostuum hebt uitgezocht, dan ben je er nog niet helemaal. Er horen natuurlijk nog wat accessoires bij je piraten kostuum. Wat dacht je van een heus piratenzwaard, maar ook het ooglapje mag eigenlijk niet ontbreken aan je piraten kostuum. En zeg nou zelf, wat is een piraat zonder zijn of haar piratenhoed of piraten hoofddoek?! Vind je dit nog niet genoeg, dan hebben we zelfs nog pruiken, overlaarzen, sieraden, een piraten haak als hand of een papagaai voor op je schouder. Maak dus zelf je piratenpak helemaal af en voor je het weet begin je een beetje op Jack Sparrow te lijken, of misschien wil je meer op kapitein Haak gaan lijken.

Ben je op zoek naar carnavalskostuums voor heren, carnavalskostuums voor dames, carnavalskleren voor jongens of carnavalskleren voor meisjes? Klik dan op de paginalinks!