Snack patat en friet kostuums kopen

Of je nu patat of friet zegt, we zijn het er allemaal over eens: het bekt lekker weg. En het doet het ook nog eens heel goed in de feesttent! Bij Carnavalsland stillen wij de stevige trek van de feestvierders door een groot assortiment snackkostuums aan te bieden. Laat zien dat jij het lekkerste hapje van de snackbar bent met een patat/friet kostuum en maak het af met een saus van geweldige snack accessoires!

5 artikel(en)

per pagina

5 artikel(en)

per pagina

Snack kostuums en krokettenpakken bij Carnavalsland

Kroketten, frikandellen, hamburgers en hotdogs nog aan toe, wat een heerlijke categorie is dit toch! Bij Carnavalsland krijgen we al honger als we naar ons assortiment kijken. Als jij ludiek en gaaf gekleed wilt gaan tijdens carnaval of een tentfeest is een snackkostuum de perfecte outfit. Ook voor Hotdog pakken of Friet kostuums van foam ga je naar de snackbar die Carnavalsland heet. Voor de die-hard liefhebbers van de snackbar hebben wij ook vet nieuws: De kostuums zijn vaak one size fits most!

Snack, patat, hotdogs en hamburger outfits ruim op voorraad bij Carnavalsland

Kom maar op met die schaal vol met bruin fruit! Bij Carnavalsland zijn wij er klaar voor. Heb jij vragen of onze snackkostuums of frikandellen accessoires? Neem dan gerust contact met ons op! Onze medewerkers staan voor jou klaar om je bestelling op te nemen. Zij zullen er alles aan doen om jouw feestje te laten slagen!

Ben je op zoek naar carnavalskostuums voor heren, carnavalskostuums voor dames, carnavalskleren voor jongens of carnavalskleren voor meisjes? Klik dan op de paginalinks!