Kleding accessoires voor Tirol kopen bij Carnavalsland

Als je naar een gezellig Tirolerfeest of Oktoberfest gaat, ga je natuurlijk wel verkleed in een mooie dirndl jurk, of een lederhose. Maar hier horen natuurlijk ook de accessoires Tirol bij om de kleding echt helemaal af te maken. En ook voor de accessoires zit je in iedergeval helemaal goed bij Carnavalsland. Kijk rustig even rond en zoek de accessoires uit dit bij jou Tiroler kleding passen!

1 tot 36 van de 249

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

1 tot 36 van de 249

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Enorme keuze aan kleding accessoires voor Tirol

Je kunt het zo gek niet bedenken of Carnavalsland heeft het. En uiteraard geldt dit ook voor de Tiroler accessoires. We hebben bijvoorbeeld een leuk Tiroler hoedje, een ketting Edelweiss en natuurlijk ook Tirolersokken. De accessoires Tirol hebben we voor dames en heren, maar natuurlijk ook voor de jongens en meisjes onder ons! Zoals je al merkt, we hebben het voor jong en oud, in verschillende prijsklasses, zodat iedereen kan slagen bij Carnavalsland!

Bestel ook de kleding, decoratie en versiering bij Carnavalsland

Misschien heb je de Tiroler kleding al uitgezocht op onze website, maar als je dat nog niet hebt gedaan, ga dan zeker kijken tussen onze Tiroler kleding, want ook voor jou zit er zeker wat tussen!
Als je zelf een Oktoberfest geeft, ga dan zeker ook even tussen onze decoratie en versiering kijken, want ook hier hebben we genoeg van in het thema Tirol.
Kun je iets niet vinden op onze website, neem dan gerust even contact met ons op, zodat wij jou kunnen helpen aan datgene wat je graag wilt hebben!