Morphsuits kopen bij Carnavalsland

Je wilt wel Carnaval vieren, maar niet herkent worden? Dat kan met onze morphsuits, ook wel second skin suit genoemd. Deze zijn te verkrijgen in allerlei vrolijke kleuren of met een leuke print. Dit is de meest anonieme pagina van Carnavalsland dus kijk rustig rond, niemand zal je herkennen.

9 artikel(en)

per pagina

9 artikel(en)

per pagina

Morphsuits als tweede huid bij Carnavalsland!

Bij Carnavalsland hebben wij een enorm assortiment morphsuits. Wat denk je bijvoorbeeld van de morphsuit Crash Test Dummy of the Tuxedo. Je kunt ook een morphsuit krijgen in de vorm van een pinguïn of in de kleuren van een skelet. Morphsuits zijn ook te koop in bijna alle kleuren. Leuk toch om zo verkleed te gaan als totale vriendengroep? Of wat denk je van een oranje morphsuit tijdens een EK of een WK? Geweldig toch!

Groot assortiment morphsuits bij Carnavalsland!

Mocht je jouw favoriete morphsuit niet direct kunnen vinden in ons assortiment morphsuits, neem dan gerust contact met ons op. Onze medewerkers staan voor jou klaar om je te helpen. Wij kunnen deze morphsuits ook leveren voor grote groepen. Kijk rustig even rond op onze pagina of doe inspiratie op in onze belevingswinkel in Borne. Ga dit jaar lekker incognito naar carnaval in een morphsuit van Carnavalsland!