Verpleegster & Dokter kleding kopen bij Carnavalsland

Attentie! Is er een dokter in de zaal? Iemand heeft hier een dramatisch tekort aan polonaise! Ga dit jaar met carnaval verkleed als dokter of als verpleegster en zorg voor feest!

25 artikel(en)

per pagina

25 artikel(en)

per pagina

Dokterkostuums en verpleegsterpakjes bij Carnavalsland!

Het is altijd makkelijk met Carnaval dat er een dokter in de buurt is, dus waarom gaat je dit jaar niet verkleed als dokter of verpleegster? Op deze pagina vind je onze dokters jassen, verpleegster uniforms en ziekenhuispakjes. Voor de meer ingrijpendere operaties hebben wij zelfs een chirurgen kostuum voor je. Voor diegene die het niet zo heel serieus wil maken, hebben we natuurlijk ook dokters en verpleegster kleding met een knipoog. Bijvoorbeeld de sexy verpleegsterkleding, is toch wel kleding die ieder jaar nog steeds zeer populair is.

Enorm assortiment dokterskleding maar ook accessoires bij Carnavalsland

Je gaat niet alleen naar Carnavalsland voor alleen dokterspakjes of verpleegsterskostuums, we hebben ook alle benodigde accessoires op voorraad! Maak je kostuum af met een stethoscoop of een plastic spuit en zorg ervoor dat iedereen gerust feest kan vieren! Kijk rustig rond op onze verpleegster- en dokterspagina. Mocht je niet kunnen vinden wat je zoekt, neem dan gerust contact met ons op! Onze medewerkers zitten voor jou klaar.

Ben je op zoek naar carnavalskostuums voor heren, carnavalskostuums voor dames, carnavalskleren voor jongens of carnavalskleren voor meisjes? Klik dan op de paginalinks!